Friskolen Øster Egesborg     Præstetoften 6        4735 Mern        Tlf. 55997720        E-mail: tony@egesborg.dk

Fra torsdag d. 30. september til fredag d. 1. oktober var 4. klasse i Kerteminde. Vi besøgte Fjord og Bælt, hvor vi om torsdagen var ude at sejle i gummibåd og høre om livet i fjorden. Tue, der er havbiolog (det er ham, der ofte udtaler sig i fjernsynet, når der er strandede hvaler et sted i Danmark), var spændende og fortalte en masse om søstjerner, krabber, blåmuslinger m.m. Alle elever fik også lov til at prøve at styre båden, hvilket var et stort hit, specielt når vi kom til at hoppe på bølgerne.

Efter en hyggelig aften og nat på det lokale vandrehjem, tog vi næste dag tilbage til Fjord og Bælt, hvor vi startede med at se og høre om sælerne og marsvinene, der blev fodret og trænet. Efterfølgende var vi til et spændende foredrag, hvor Tue fortalte og viste film om hvaler og træning af marsvin.

Hjemturen forløb ikke helt planmæssigt, da toget fra Ringsted var forsinket i ca. 40 min., men det er det, der hører med, når man rejser med tog. Alle klarede det flot og har sikkert haft en masse at fortælle fredag aften.

Forside Om skolen Undervisning Praktisk information Personale Bestyrelsen Klasserne Intra Tilsyn/Evaluering SFO Arkiv Sponsorer