Friskolen Øster Egesborg     Præstetoften 6        4735 Mern        Tlf. 55997720        E-mail: tony@egesborg.dk

Torsdag d. 31. oktober var der udskolingsfest på skolen. Temaet dette år var: Galla! Efter den sidste time var der ”fri leg” indtil kl. 15.00. Der var lidt boller, frugt og saft, så man kunne holde hele dagen og aftenen.

Kl. 15.00 kom en tidligere stofmisbruger og fortalte om sit liv og alle de mange dårlige ting, der er forbundet med stofmisbrug. Han kom ind på de skadelige virkninger, det har på kroppen, følelserne og ikke mindst tankevirksomheden.

Efter foredraget gik forberedelserne til festen i gang. Der blev lavet mad, pyntet op, dækket bord og gjort klar til underholdningen. Oppyntningen inkluderede bl.a. rød løber og fakler J

Middagen blev indtaget med stort velbehag. Menuen stod på: Grillede marinerede kyllingefilletter og pastasalat, efterfulgt af en dejlig islagkage.

Da middagen var indtaget, blev der danset limbo og konkurreret i sodavandsstafet. Resten af aftenen gik med dans i gymnastiksalen og hygge på skolen.

Forside Om skolen Undervisning Praktisk information Personale Bestyrelsen Klasserne Intra Tilsyn/Evaluering SFO Arkiv Sponsorer